Over Ons (RFG)

Over RFG

RFG Magazine is een tijdschrift gemaakt door vluchtelingen. Over vluchtelingen wordt veel geschreven, maar van het perspectief van vluchtelingen zelf horen we weinig. Voor ons schrijven diverse mensen met uiteenlopende afkomst, van Syrië en Iran tot Afghanistan. Zij hebben een vluchtelingenachtergrond en daarmee een unieke kijk op onze samenleving. RFG geeft hun verhalen een podium.

Organisatie

De coördinatie van RFG Magazine is in handen van De Coöperatie, organisatie voor freelance journalisten. Ondersteuning van de auteurs komt van On File, intermediair tussen gevluchte journalisten en Nederlandse media. Ook werkt RFG samen met PAX. Journalisten van PAX hebben een eigen katern binnen RFG, het Current Affairs Team.

Meedoen?

RFG is altijd op zoek naar getalenteerde journalisten en redacteuren. Ben jij een journalist met een vluchtelingenachtergrond en heb je interesse voor ons te schrijven? Meld je dan hier aan. Of wil je graag als redacteur helpen met het redigeren van de stukken die we binnen krijgen? Klik dan hier voor het aanmeldformulier.

Herpublicatie

De stukken van RFG Magazine zijn beschikbaar voor opname in andere publicaties. Heb je een interesse een verhaal van ons over te nemen? Neem dan contact op via het formulier op onze site.